VI SÖKER UNDERHÅLLSTEKNIKER TILL EKETS PRECISION

OM DIG
Beskriver du dig själv som händig med ett intresse för mekande så tror vi att du kommer passa bra in i denna tjänst. Du har ett intresse för teknik och har ett mekaniskt kunnande med en förmåga att skapa en helhetssyn över ditt arbete där du ser vad som behöver åtgärdas.

DIN PROFIL
Du trivs med att jobba självständigt, men du har samtidigt inga problem att samarbeta med andra eller hjälpa dina kollegor i produktionen vid behov. Har du gymnasiekompetens inom industri, el-mekanik eller motsvarande utbildning är det meriterande. Du hanterar svenska i tal och skrift.
I din roll som underhållstekniker kommer du att arbeta med underhåll och service, likväl som felsökning och reparationer.

DIN ROLL
I din roll som underhållstekniker kommer du ha mycket frihet under ansvar och du kommer ha stor variation på dina arbetsuppgifter. Ett arbetspass kommer att innehålla bland annat:

Felsöka och reparera inom mekanik, pneumatik, hydraulik och el i vår maskinpark som till största del bestående av NC-styrda svarvar och fräsar.

Utföra förebyggande underhåll.

Vara support för operatörer inom underhållstekniska frågor.

VI ERBJUDER
En professionell arbetsmiljö där du blir inkluderad i vårt värdeskapande lag och ges möjlighet att utvecklas samt ta stort eget ansvar. Vi genomför just nu ett antal större investeringar i vår maskinpark vilket ger oss teknik i absoluta framkant. Vi erbjuder generösa anställningsförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag.


SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen att skicka ditt cv och personligt brev senast 30 november till personal@uppakra-mek.se.
Märk ansökan ”Underhållstekniker”.
Intervjuer sker löpande och tillträde kommer att ske snarast möjligt efter överenskommelse.

Du är välkommen att ställa frågor om tjänsten till ansvarig chef Joakim Ericsson, tel. 0435-570 07, joakim.ericsson@ekets.se, alternativt frågor kring rekryteringsprocessen till HR-chef Leif Sönnichsen, tel. 0370-795 06 leif.sonnichsen@ekets.se.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vi hörs och ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *