Ekets Group, en pålitlig leverantör och stark partner

Precision, innovation och lyhördhet genomsyrar allt vi gör på Ekets Group, ett av norra Europas mest kvalificerade företag inom skärande bearbetning. Vår nyckel till framgång – att ha förmånen att förse världsledande industriföretag i en rad olika branscher med komponenter – ligger i att kombinera våra toppmoderna maskinella resurser med den unika kompetens och gedigna erfarenhet som våra medarbetare besitter.

Att arbeta nära kunden är inte bara tomma ord

Varje kund tilldelas ett eget dedikerat team bestående av exempelvis affärsansvarig,  planerare och ansvarig för teknik och kvalitet. Den tryggheten och exaktheten är vad som gjort oss till våra kunders föredragna partner i närmare 70 års tid.

Vi, i likhet med våra kunder, nöjer oss inte med mindre än världsklass i allt vi levererar.

Ekets Group, svart på vitt

Ekets Group grundades 2016 och består av Ekets Precision och Ekets Uppåkra, två anläggningar med kompletterande kompetenser, uppbackade av en gemensam organisation. Ekets Precision (tidigare Ekets Mekaniska) startade sin verksamhet 1977 i Ekets i Skåne och Ekets Uppåkra (tidigare Uppåkra Mekaniska), beläget i småländska Skillingaryd, grundlades 1948.

Under 2022 utökades gruppen med Ekets Ullman AB i Alvesta med rötter i Torsten Ullman AB ursprungligen från Moheda samt Speedtool AB i Habo .

Med 480 anställda, cirka 200 CNC maskiner och alla nödvändiga ISO-certifieringar är vi en partner att lita på.

Hållbarhet

Hållbarhet är något vi på Ekets Group tar på stort allvar.
Vi strävar efter att vara ett företag som tar ansvar för och skapar balans mellan ekonomisk tillväxt, miljöförbättringar och socialt ansvar.


Läs mer

Vi möter våra kunders högt ställda kvalitetskrav

Att kundens samtliga krav och förväntningar blir uppfyllda är avgörande för oss.
Därför arbetar vi ständigt med utvecklingen av våra produkter, bearbetningsmetoder, ledningssystem och tjänster.


Läs mer